Gouden tip!

EEN GOUDEN TIP?

HIER AANMELDEN

EEN GOUDEN TIP?

Kent u iemand die zijn woning, appartement of portefeuille wil verkopen of bent u op de hoogte van een woning die binnen afzienbare tijd verkocht zal worden? Het delen van de “gouden tip” kan u flink wat geld opleveren. Bij Kastelijn Vastgoed zijn we continu op zoek naar onroerend goed en gaan ten alle tijden discreet met de door u verstrekte informatie om. In de loop der tijd heeft Kastelijn Vastgoed vertrouwen opgebouwd bij talloze particulieren en bedrijven door het land. Onze discretie en correcte manier van handelen heeft hieraan bijgedragen. Kastelijn Vastgoed benadert zelf woningeigenaren, maar werkt ook samen met u als onafhankelijk tipgever.

WAT LEVERT MIJ DIT ALS TIPGEVER OP?

Wanneer er als gevolg van uw gouden tip een koopovereenkomst tot stand komt, ontvangt u hiervoor een reële vergoeding. De vergoeding zal deels worden vastgesteld op basis van de investeringspotentieel van de tip. In enkele gevallen kan dit oplopen tot vele duizenden euro’s.

HOE WERKT DIT?

Stap 1
Heeft u een “gouden tip”? Wacht dan niet en vul ons contactformulier in met uw voornaam, achternaam, e-mailadres en telefoonnummer waarop u te bereiken bent. Zet er in het bericht duidelijk bij dat het hier gaat om een “gouden tip”. Heeft u een voorkeur voor een tijdstip waarop u gebeld wilt worden? Ook dit vernemen wij graag van u.

Het is overigens niet nodig om hier al het adres op te geven van het pand dat voor verkoop in aanmerking komt.

Stap 2
Na het versturen van het contactformulier nemen wij binnen 24 uur telefonisch of per mail contact met u op. Mocht u de voorkeur hebben voor contact per mail of telefoon dan kunt u dit aangeven middels het formulier.

Tijdens ons contact geven we aan wat de vergoeding zal zijn voor uw tip bij aankoop van de woning. Hetgeen telefonisch is besproken en de afspraken die zijn gemaakt worden per mail nog eens bevestigd. Zo weet u waar u aan toe bent.

Stap 3
Na ons contact pakken we de tip op en kijken we wat we kunnen doen. Wordt er door uw gouden tip een koopovereenkomst gesloten, dan betalen wij de afgesproken vergoeding uiterlijk twee weken na het tekenen van het contract.

Mocht u nog vragen hebben, neemt dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag vriendelijk te woord.

Voordelen

Wij kopen zelf en u heeft direct netto geld in handen. Zekerheid gegarandeerd! Wij kopen uw huis…

Oplevering op een door u gewenst moment
Geen dubbele woonlasten
Geen verkoopstress
Overtollige inboedel mag achter blijven
Slechte staat van onderhoud, geen probleem!
Mogelijkheid tot terughuren

Uw huis verkocht in 5 stappen

Bij Kastelijn Vastgoed heeft u geen wachttijden of onzekerheden.
U verkoopt uw woning snel en met 100% zekerheid.
U krijgt bij ons direct een bod op uw huis.


Uw woning aanmelden

Snelle beoordeling

Taxatie van uw woning

Bod op uw woning

Uw huis direct verkocht

Uw woning aanmelden is simpel. Druk op de knop en vul het formulier zo volledig mogelijk in.

VRAAG DIRECT EEN BOD AAN