Huis verkopen bij erfenis

UW GEËRFDE HUIS VERKOPEN

WIJ KOPEN DIRECT

UW HUIS VERKOPEN BIJ ERFENIS

Wilt u graag snel en met zekerheid het door u geërfde huis verkopen in Brabant, Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht of een van de overige provincies in Nederland om uw huis te verkopen bij erfenis en zoekt u een betrouwbare partij voor een eerlijk bod? Dan bieden wij van Kastelijn Vastgoed graag een aantrekkelijke prijs voor uw huis. Met ruim 15 jaar ervaring in de vastgoedmarkt kunnen wij de waarde van uw huis exact inschatten. Zo kunt u het huis snel en tegen een goede prijs verkopen.

SNEL VERKOPEN GEËRFD HUIS, TEGEN DE BESTE PRIJS

Een erfenis huis verkopen, soms moet het snel gaan. Als u het te koop aanbiedt via een makelaar betaalt u niet alleen hoge makelaarskosten, maar weet u bovendien helemaal niet zeker of het huis wel snel verkocht kan worden. Daarom kan het handig zijn uw erfenis huis te verkopen aan een partij die direct uw huis wil overnemen. Uiteraard tegen een nette prijs. Wilt u ook uw erfenis huis verkopen? Wij doen graag een interessant bod. Verkopen kan zo toch behoorlijk snel gaan.

U HEEFT WEL IETS ANDERS AAN UW HOOFD

Bij het overlijden van een dierbare moeten er vaak heel wat zaken afgehandeld worden. Het laatste waar u op zit te wachten is de rompslomp en onzekerheid bij het verkopen van het huis dat u heeft geërfd. U heeft al verdriet genoeg en bent veel te druk bezig met het op de hoogte brengen van vrienden en familieleden. Waarschijnlijk moet u de uitvaart ook nog regelen en dan staat uw hoofd wel naar iets anders dan het erfenis huis verkopen.

EEN GEËRFDE WONING VERKOPEN?

Is de begrafenis of crematie voorbij? Dan heeft u uw handen nog vol aan het informeren van instanties. Bovendien moet ook het regelen van bankzaken en het opzeggen van verzekeringen en abonnementen nog gebeuren. Natuurlijk zit u niet te wachten op de erf belasting / successierechten en wilt u daarom snel uw erfenis huis verkopen maar heeft u liever niet al te veel rompslomp. Begrijpelijk. Daarom brengen wij graag een uitstekend bod uit op uw erfenis huis, zodat u geen zorgen meer heeft over het regelen van de verkoop.

ZO WERKT DAT…

U bent zojuist een dierbare verloren en wil graag een bod laten uitbrengen op het huis? Meld dan direct de woning aan en binnen een werkdag laten wij u weten voor welke prijs wij het van u kunnen overnemen. De eerste indicatie is een richtprijs. Vindt u het indicatievoorstel interessant, dan maken we graag een afspraak voor een taxatie van het huis om een definitief bod uit te kunnen brengen. Gaat u daarmee akkoord? Dan stellen wij het koopcontract op en laten we alle afspraken vastleggen bij de notaris. Zo gaat een huis uit een erfenis verkopen wel heel snel!

Wilt u meer weten over het verkopen van een erfenis huis? Wij geven u graag meer informatie over onze werkwijze. Wilt u graag een interessant bod laten uitbrengen op uw erfenis huis? Geef dan uw gegevens door en we brengen binnen een dag een interessant bod uit.

WIJ KOPEN HUIZEN!

Wilt u meer weten over hoe u uw huis direct verkopen kunt en snel 100% zekerheid over de verkoop van uw huis? Onze makelaar maakt graag vrijblijvend een afspraak. Samen bekijken wij wat voor u de beste mogelijkheden zijn bij het verkopen van uw huis. Schroom niet en vraag gerust vrijblijvende informatie over uw huis direct verkopen op via het online contactformulier maar bellen kan ook (013) 822 3 822. Dus wilt u zelf direct uw woning verkopen zonder makelaar en bovendien uw woning gratis verkopen zonder bijkomende kosten? Neem direct contact met ons op!

Waarom moeilijk doen bij het verkopen van uw huis? Een makelaar kan geen invulling geven wanneer u direct uw huis wil verkopen, want een makelaar kan u geen enkele garantie geven bij de verkoop van uw woning. Het kan lang duren voordat uw huis uiteindelijk verkocht is. Tijden van stress, spanning en veel onzekerheid volgen want een traditionele makelaar inschakelen is niet meer van deze tijd. Kastelijn Vastgoed koopt zelf uw huis en dat maakt een groot verschil!

Voordelen

Wij kopen zelf en u heeft direct netto geld in handen. Zekerheid gegarandeerd! Wij kopen uw huis…

Oplevering op een door u gewenst moment
Geen dubbele woonlasten
Geen verkoopstress
Overtollige inboedel mag achter blijven
Slechte staat van onderhoud, geen probleem!
Mogelijkheid tot terughuren

Uw huis verkocht in 5 stappen

Bij Kastelijn Vastgoed heeft u geen wachttijden of onzekerheden.
U verkoopt uw woning snel en met 100% zekerheid.
U krijgt bij ons direct een bod op uw huis.


Uw woning aanmelden

Snelle beoordeling

Taxatie van uw woning

Bod op uw woning

Uw huis direct verkocht

Uw woning aanmelden is simpel. Druk op de knop en vul het formulier zo volledig mogelijk in.

VRAAG DIRECT EEN BOD AAN