Over ons

Over ons

Kastelijn Vastgoed is een onderneming die gespecialiseerd is in het opkopen van onroerend goed. Kastelijn Vastgoed koopt huizen, appartementen en beleggingspanden. Makelaar(s), particulieren en bedrijven kunnen vrijblijvend hun woning(en) aanbieden.

klant is koning

Uw wensen en omstandigheden staan bij ons voorop! “klant is koning” We zijn dan ook in de eerste plaats geïnteresseerd in de mens achter de aangeboden woning en houden rekening met uw belang en uw persoonlijke situatie. Wij presenteren dan ook met trots ons team van professionele vastgoedhandelaren en vastgoedprofessionals met verstand van vastgoed en gevoel voor mensen.

Uw huis snel en tegen een gegarandeerde prijs verkopen, doet u snel en simpel via het aanvraagformulier van Kastelijn Vastgoed. Wat de reden ook is…

Uw woning aan ons verkopen betekent voor u als verkoper 100% verkoopzekerheid van uw woning. De verkoop van uw woning kan in enkele dagen geregeld zijn.

Stel uw kinderen zijn de deur uit en u wenst kleiner te gaan wonen. Misschien komt u in aanmerking voor een huurwoning of is uw woning verhuurd aan een slechte huurder. Er heeft een overlijden plaatsgevonden, een verdeling van de erfenis of nalatenschap, u wilt geen rompslomp met

successierecht of een nagelaten woning. Uw huis heeft achterstallig onderhoud en er is een uitgebreide renovatie nodig. Er zijn tal van redenen waarom mensen hun huis direct willen of zelfs moeten verkopen.

Specialisme vanaf

Al sinds 2004 zijn wij gespecialiseerd in het direct kopen en verkopen van woningen in Nederland. Dankzij een goede naam in het opkopen van woningen weten steeds meer woningverkopers in

Nederland de weg naar Kastelijn Vastgoed te vinden. Omdat wij de woning kopen met eigen vermogen zijn wij als geen ander in staat om op ieder moment slagvaardig op te treden en snel tot zaken te komen. Helderheid en openheid van zaken leidt volgens ons tot meer betrokkenheid en vertrouwen, en daar voelen wij ons prettig bij.

Wij onderscheiden ons door de daadkrachtige en correcte manier van zaken doen. Wij zijn discreet en respecteren uw privacy. Betrouwbaarheid en het nakomen van afspraken staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zorgen dan ook altijd voor duidelijkheid en zekerheid.

We bespreken graag met u alle opties en mogelijkheden die het beste bij uw persoonlijke situatie passen. Neem voor meer informatie kosteloos en vrijblijvend contact met ons op.