Woning verkopen en terughuren

TERUG HUREN

EIGEN WONING

DIRECT UW WONING VERKOPEN EN TERUGHUREN

Stel voor, u woont heerlijk en zou eigenlijk nog heel wat jaartjes in uw eigen woning willen blijven wonen, maar om wat voor reden dan ook zou u graag het vermogen wat in uw huis zit in handen willen hebben. Veel ouderen zitten ermee in hun maag: ze hebben flink wat vermogen, maar dat zit vooral in hun huis en verhuizen heeft niet de voorkeur. Een mogelijke oplossing: uw huis verkopen, de opbrengsten daarvan incasseren en vervolgens uw eigen huis terughuren. Kastelijn Vastgoed biedt de oplossing!

VEEL OUDEREN ZITTEN MET DIT PROBLEEM..

Ruim 80 procent van de wat oudere woningbezitters heeft overwaarde op hun koophuis. Een kwart daarvan loopt tegen financieringsproblemen aan als ze de woning willen aanpassen. Ouderen kunnen de overwaarde niet benutten en zijn op zoek naar mogelijkheden. Dit is een lastig proces. Er is een tekort aan aanbod van huurwoningen voor senioren. Bovendien is die huur ook nog eens heel hoog en willen ze eigenlijk liever niet verhuizen. Wat doe je dan? Dan kunt u ervoor kiezen om uw woning te verkopen en weer terug te huren.

KOMT UW WONING VOOR VERZILVEREN IN AANMERKING?

Ouderen vanaf 55 jaar die hun financiën goed op orde hebben komen in aanmerking voor het Kastelijn Vastgoed “Verzilver mijn huis Fonds”. Daarnaast dient de woning goed te zijn onderhouden en een waarde te hebben tussen de 150.000 en 300.000 euro. De hypotheek hoeft niet volledig afgelost te zijn, maar u moet de verplichtingen van de huur wel kunnen betalen.

VERWACHTE WAARDE VOOR UW WONING?

Kastelijn Vastgoed betaalt +/- 80 procent van de marktwaarde voor uw huis wanneer u kiest voor het “Verzilver mijn huis Fonds”. Daar staat tegenover dat u heerlijk heerlijk in uw eigen kunt huis blijven wonen, u geen verhuiskosten heeft en u direct beschikking heeft over uw geld.

Naast de provincies Brabant, Noord Holland, Zuid Holland en Utrecht is Kastelijn Vastgoed ook actief met het verzilveren van woningen in de overige provincies van Nederland.

Voordelen

Wij kopen zelf en u heeft direct netto geld in handen. Zekerheid gegarandeerd! Wij kopen uw huis…

Oplevering op een door u gewenst moment
Geen dubbele woonlasten
Geen verkoopstress
Overtollige inboedel mag achter blijven
Slechte staat van onderhoud, geen probleem!
Mogelijkheid tot terughuren

Uw huis verkocht in 5 stappen

Bij Kastelijn Vastgoed heeft u geen wachttijden of onzekerheden.
U verkoopt uw woning snel en met 100% zekerheid.
U krijgt bij ons direct een bod op uw huis.


Uw woning aanmelden

Snelle beoordeling

Taxatie van uw woning

Bod op uw woning

Uw huis direct verkocht

Uw woning aanmelden is simpel. Druk op de knop en vul het formulier zo volledig mogelijk in.

VRAAG DIRECT EEN BOD AAN